Naar de content

23 november 2022

Junez Jobs on tour: de Dag van de Werkzoekende

Junez Jobs

Bij Junez Jobs geloven wij in de kracht van een sterke relatie. Wij kijken daarom verder dan alleen het koppelen van werkgevers en werknemers.  Daarom zie je ons ook vaak bij evenementen en vakdagen om onze kennis te delen en kennis te maken met (toekomstig) werkend Nederland. 

10 november kon je ons vinden bij ‘De dag van de werkzoekende’. Als het enige recruitmentbureau. Tijd om er te staan. Andere aanwezigen waren bedrijven als Centraal Boekhuis, de Leerdammer, Gamma en de Aldi. 

De kandidaat centraal. Dat was de insteek. Zo waren er diverse cursussen die kandidaten konden volgen,  bijvoorbeeld over netwerken. Aansluitend was er een banenmarkt waar collega’s Niek en Michelle bij aanwezig waren. De bedoeling was dat kandidaten bij iedere tafel zijn of haar vragen konden stellen. Over solliciteren, de mogelijkheden in de markt en hoe je je voorbereidt op de arbeidsmarkt. Voor ons de perfecte omgeving om te laten zien waar we goed in zijn en waar we in geloven. Recruitment en solliciteren moet echt laagdrempelig zijn én dat willen wij uitstralen. 

Onze enige, echte Michelle geeft dan ook aan: “Op deze banenmarkt ligt de drempel lager voor de kandidaat om te netwerken en om hulp te krijgen in hun zoektocht naar een toffe baan. Wij zijn blij dat wij daar ons steentje aan hebben kunnen bijdragen”

Al met al een geslaagde dag en wij zijn staan alweer te trappelen voor het volgende event. Zoals jullie ons inmiddels kennen: ​​tot op het bot gedreven voor een blije klant en kandidaat.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten
Nieuws

17 januari 2023

Culemborg, wij zijn een match!

KCD
Nieuws

13 januari 2023

Terugblik met Klant Contact Diensten (KCD)

Nieuws

28 november 2022

Relaties en het belang ervan! Rick deelt zijn visie

Nieuws

9 september 2022

Junez Jobs: waar sterke relaties ontstaan.