Naar de content

8 september 2022

Feestelijke opening in Culemborg

Met veel plezier hebben wij in Utrecht gewerkt. Aan de Nieuwegracht konden wij elke dag de bootjes voorbij zien varen en vrolijke mensen door de stad zien wandelen. We kijken terug op een mooie en gezellige tijd!

Toch moet je ook eerlijk blijven tegen jezelf. Wij waren de locatie inmiddels ontgroeid en het was tijd om een nieuwe stap te zetten. Een nieuw pand met meer ruimte (en rust) was de wens en het moest ook nog beter bereikbaar zijn voor onze bezoekers. In deze zoektocht kwamen wij uit op onze nieuwe locatie in Culemborg op de Industrieweg.

Al een tijdje zijn we druk geweest met de inrichting en de uiteindelijke verhuizing, op 15 Augustus was het dan eindelijk zo ver! Rick en Ineke konden eindelijk het nieuwe pand laten zien aan de rest van ons team. Het team was laaiend enthousiast en we hebben het goed gevierd met een borreltje en een taart met ons nieuwe logo erop. Eén groot succes!

Wij vinden dat je dit soort mijlpalen moet vastleggen. Daarom was er deze dag ook een cameraploeg aanwezig die alles filmde. Het resultaat zie je in deze video. Volgens ons kunnen wij wel stellen dat deze dag zeer geslaagd was.

Zien wij jou binnenkort ook op ons nieuwe kantoor voor een kopje koffie? Wij kunnen niet wachten om het aan jullie te laten zien.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten
Nieuws

17 januari 2023

Culemborg, wij zijn een match!

KCD
Nieuws

13 januari 2023

Terugblik met Klant Contact Diensten (KCD)

Nieuws

28 november 2022

Relaties en het belang ervan! Rick deelt zijn visie

Junez Jobs
Media

23 november 2022

Junez Jobs on tour: de Dag van de Werkzoekende