Naar de content

17 januari 2023

Culemborg, wij zijn een match!

Bijna een halfjaar alweer, wat gaat de tijd toch snel. Op 15 augustus trapten wij officieel af in Culemborg met ons team. Na weken klussen en verhuizen was het dan eindelijk zover. En wat was iedereen enthousiast op deze feestelijke opening!

Soms denken wij nog wel eens terug aan die tijden in Utrecht, toen we nog aan de Nieuwegracht zaten. Hoe gezellig het daar was. Alhoewel de ruimte en de locatie ons soms toch wel in de weg zaten.

En dan zijn we toch wel weer enorm trots op ons prachtige kantoor aan de Industrieweg. Elke dag tovert het ruime pand met het frisse interieur weer een glimlach op onze gezichten. Maar ook Culemborg bevalt ons steeds beter.

In de beginfase was het toch wel spannend. Zonder veel kennissen en relaties in de nabije omgeving. Maar inmiddels voelt Culemborg al wel echt als thuis. We zijn warm ontvangen, hebben veel leuke reacties gehad op de verhuizing en ook al een aantal gezellige bakjes koffie gedaan.

Daarnaast zijn we nu ook aangesloten bij de Kring Culemborgse Bedrijven. Waar we vorige week de eerste bijeenkomst van hebben bijgewoond. Dit was een hele mooie kennismaking met actieve ondernemers uit de regio.

Kortom, we blikken terug op een mooie eerste periode. Een enerverende tijd waarin we ontdekten dat Culemborg en Junez Jobs een match zijn!

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten
KCD
Nieuws

13 januari 2023

Terugblik met Klant Contact Diensten (KCD)

Nieuws

28 november 2022

Relaties en het belang ervan! Rick deelt zijn visie

Junez Jobs
Media

23 november 2022

Junez Jobs on tour: de Dag van de Werkzoekende

Nieuws

9 september 2022

Junez Jobs: waar sterke relaties ontstaan.