Naar de content

Op zoek naar de juiste match?

Samen vinden we een passende oplossing

Wij kijken namelijk verder dan alleen het vullen van die ene vacature. Door oprechte interesse en praktische ideeën te combineren met een winnaarsmentaliteit.

Wij helpen je op weg

Door echt jouw recruitmentpartner te zijn

Zo denken wij niet alleen mee op het gebied van uitzenden, detacheren, werven en selectie. Ook streven wij er naar om samen te werken aan duurzame arbeidsrelaties, door ondersteuning en doorontwikkeling op het gebied van HR. Zo voorkomen wij voor beide partijen een mismatch.

Junez Jobs is een partij met hart voor de kandidaat. Zo begeleiden zij de kandidaat met regelmatig persoonlijk contact tijdens het gehele recruitment proces. Je merkt dit aan de betrokkenheid van de kandidaat en het zorgt ook voor een prettig verloop van het proces. Onze contactpersonen zijn altijd goed bereikbaar, we hebben regelmatig contact en nieuwe wervingen worden snel opgepakt. Al met al zijn we zeer tevreden over onze samenwerking!

Jochem van der Stam – Business Coördinator – SmartCenter

Het is een plezier om samen te werken met Junez Jobs! Vanaf de eerste kennismaking was het voor ons duidelijk dat Junez Jobs een hele energieke, betrokken en betrouwbare partij is, die eerlijk en open communiceert. De betrokkenheid is niet alleen voor ons, maar ook voor de kandidaten echt merkbaar en wordt enorm op prijs gesteld. De kandidaten sluiten goed aan op onze vacatures en Junez Jobs staat altijd open voor feedback. Daarnaast denken ze actief mee met ons over onze wervingen en zijn ze erg flexibel als het gaat om veranderingen, spoed uitvragen en in de wijze van het voorstellen van een kandidaat. Wij zijn heel erg tevreden met Junez Jobs als partner in onze wervingen!

Didier Soesman – Recruitment Coördinator – Klant Contact Diensten

De samenwerking met Junez Jobs voelt vertrouwd, collegiaal en informeel, wat het contact erg prettig maakt. Wij merken dat deze sfeer ook door de kandidaat zo ervaren wordt en aangezien de sfeer binnen 4DMC B.V. zeer lijkt op die van Junez Jobs, zorgt deze sfeer ervoor dat de start van elke kandidaat relaxed verloopt. Het team steekt veel energie in de werving en geeft de aandacht die elke kandidaat verdient, het draait bij Junez Jobs dan ook om de échte mensen! Wij hopen nog lang met hen samen te werken!

Janine van der Poll & Paula Klaassen, HR medewerkers 4DMC B.V.

Vertel ons wat jouw vraag is

Dan hoor je snel van ons

    Heb je een vraag?

    Neem dan contact op met Marijke

    Of het nou gaat om de invulling van een vacature of een andere willekeurige vraag. Marijke denkt graag met je mee.